tiistai 15. maaliskuuta 2016

Arvonta suoritettu

Aivan ihania unelmakakkuja olitte kommentteihinne kuvailleet. Ihan kakkuhammasta alkoi kolottaa. Aika moni tunnustautui juustokakkujen ystäväksi, myös suklaa tuntuu olevan naisten suosiossa. :D Oma lempikakkuni on kovin samanlainen kuin monella teistä kommentoineista. Olen aiemminkin kertonut, etten ole mikään kakkujen ystävä. Tässä kakkuja tehdessä olen pohtinut asiaa enemmän ja todennut, että se taitaa olla se sokerikakkupohja, josta en pidä. Täytettä kyllä söisin, sellaisenaan, ja oikein suklainen pohja maistuu. En pidä kermakakuista, mutta en kyllä erityisemmin sokerimassastakaan. Ehkä pitäisi kokeilla nakukakkua suklaapohjalla. :D Jos saisin vapaasti valita, tekisin todennäköisesti jonkun suklaisen juustokakun.



Kakkupohjia leipoessa meinasin unohtaa koko arvonnan ja jouduin hätyyttämään onnettaren iltasatukirjan ääreltä töihin. Neiti viikkoa vaille 9v toimi onnettarena ja poimi seuraavanlaisen kommentin: "Ihana kakku! Milloinkas näitä nähdään taas kaffihuoneessa? Olen nyt pari kertaa tehnyt perinteisen kermakakun mascarpone- ja kurpitsa-sitruunahillotäytteellä. Oli tosi raikas ja vaikutti kevyeltä ja toooosi terveelliseltä.☺ Ruth keksi heti käyttöä noille muffinivuoille... Meillä on muuten huomisaamua varten ranskalainen suklaakakku uunissa."

Kurpitsa-sitruunahillo kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta ja ehdottoman terveelliseltä. :P


Arvonnan virallisena valvojana toimi Lyyli-kissa, joka suhtautui työhönsä (kuten kuvastakin huomaa) suurella arvokkuudella.



Onnea siis Tiinchen! Palkinto tulossa teille, pääsee Ruth toteuttamaan muffinivuokiin liittyvät suunnitelmansa. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti