keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Kakunkoristeita

Viime keväänä osallistuin kotipaikkakunnan pienille häämessuille, joissa oli valikoimaa vähän muihinkin juhliin. Tein muutamia koristeita myytäväksi ja omaa pöytää somistamaan. Näitä oli tosi kiva tehdä. Sai hyvää harjoitusta, kun vähän erilaisia hahmoja hääkakkujen päälle.


Rippikakkuihin:
 


Kaste- ja nimiäiskakkuihin:







Hääkakkuihin:













 

lauantai 18. lokakuuta 2014

Merirosvokakku

Pienelle pojalle toivottiin merirosvokakkua. Tämä oli niitä aiheita, joihin tuntui olevan pää pullollaan ideoita ja oli vaikea päättää, mitä niistä lähtisi toteuttamaan.


Laiva ja papukaija taisi olla toiveena, mikäli oikein muistan. Tällä kertaa laiva tuli kakun reunaan. Papukaija päätyi istumaan aarrearkun reunalle.


Kakku oli mitoitettu 25 hengelle ja välistä löytyi laktoositonta minttu-suklaatäytettä.

 

lauantai 11. lokakuuta 2014

Junakakku

Tämä junakakku koristi erään päivänsankarin juhlapöytää viime keväänä. Väritoiveena oli keltaista ja oranssia.


15 hengen kakun välissä oli daim-vadelmatäyte.

 

perjantai 3. lokakuuta 2014

Kastekakkua menninkäiselle

Pienelle tytölle ristiäispäivänä lähti tämä kakku. Toiveena oli kaksikerroksinen valkoinen kakku, jossa olisi erilaisia kukkia. Kukkien väreiksi haluttiin vaaleanpunaista, keltaista ja vihreää. Kakun päälle pyydettiin menninkäisvauva. Eksyipä joukkoon näköjään muutama perhonenkin.


Kakku oli 30 hengelle ja välistä löytyi pinnan värimaailmaan sointuva prinsessakakun täyte eli vadelmahilloketta ja vaniljakiisselimoussea laktoosittomana.


Pikkuinen menninkäinen lepäilemässä kukkaköynnöksen alla.