perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kinuskitäyte

2 dl kuohukermaa
2 dl fariinisokeria
100g tuorejuustoa
n. 0,5 dl vaniljakreemijauhetta

Sekoita kerma ja fariinisokeri kattilassa. Lämmitä, kunnes kerma pulpahtelee muutaman kerran. Anna jäähtyä hyvin, jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään. Ellei kerma ole aivan kylmää, se ei vatkaannu.

Vispaa kinuskikerma vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto ja vaniljakreemijauhe. Vaniljakreemijauhetta kannattaa lisätä vähitellen. Joskus vaahto on tykkyä vähemmällä ja joskus täytyy laittaa enemmän. Riippuu varmaan siitäkin, kuinka tykyksi kerman vaahdottaa.

Tämä riittää pienen (n. 20cm halkaisijaltaan) kakun kahteen väliin. Isommissa kakuissa yhteen väliin.

Sopii erinomaisesti samaan väliin esim. ohuen vadelmamarmeladikerroksen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti