perjantai 1. maaliskuuta 2013

Helppo suklaatäyte

2,5 dl vispikermaa tai Flrora vispiä
100g maustamatonta tuorejuustoa
150g suklaata
(sokeria)

Vispaa kerma vaahdoksi ja lisää siihen tuorejuusto. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa ja sekoita suklaa ohuena nauhana kermaseokseen. Huom! Älä sekoita kuumaa suklaata, vaan anna sen hieman jäähtyä.

Suklaata vaihtamalla saat tummempaa tai vaaleampaa täytettä. Itse tein tämän laktoosittomana ja siksi käytin Brunbergin tummaa laktoositonta suklaata. Tummaa suklaata käytettäessä täyte kaipasi mielestäni makeutta lisää, koska tumma suklaa itsessään ei ole kovin makeaa. Pari ruokalusikallista riittänee, kannattaa maistella. Jos käytät tavallista maitosuklaata, ei sokeria välttämättä tarvita.

Täyte riittää 26cm kakun yhteen väliin. Pienemmässä 20cm kakussa täyte riittää kahteen väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti